Valfritt: 10 g CashewnötterUndvik för färre kalorier ger ett totalt kcal-innehåll i rätten på 116, 5 per person
Sås
1tsk Limejuice - 15 kcal
3g Honung - 2 kcal
2tsk Tamari Soja - 6 kcal
1Vitlöksklyftapressad - 8 kcal
5gIngefäraskalad och finriven - 4 kcal
Instruktioner
Gör så här
Strimla purjon, moroten och vitkålen och woka sen på lite högre än medelvärme tillsammans med en skvätt rapsolja och salt. Woka tills grönsakerna mjukar och får fin färg, häll över i en skål
Riv grönkålsbladen av stjälken och fräs i pannan med olja och salt tills dem blir krispiga och får lätt färg. Häll över i grönsaksskålen
Rosta chashewnötterna
Såsen
Blanda ihop samtliga ingredienser till såsen i en skål.
Montera woken
Töm Shiritakinudel-påsens innehåll i ett durkslag och skölj med kallt vatten. Woka dem sedan snabbt i pannan innan du häller över dem i skålen med grönkålen och övriga grönsaker.
Blanda samman alla ingredienser ihop med såsen och servera toppat med chashewnötterna och om du vill, en avocado samt svarta sesmafrön.