Förvärm ugnen till 210 grader och lägg in en pizzasten eller bara en vanlig ugnsplåt med bakplåtspapper.
Mixa blomkålen, eller kör den i en matberedare. Du vill få fina smulor, men inte få till en puré. Om du använder frusen blomkål, tryck ut det överflödiga vattnet och smula den med händerna om det är möjligt.
Lägg blomkålen i en stor skål och tillsätt ägget under omrörning tillsätt även hälften av mozzarellan, parmesanen, örterna, de pressade vitlöksklyftorna, salt och peppar. Blanda väl, du ska få en ganska kompakt "deg" men fortfarande krämig.
Placera degen på plåten och tryck ut den till en cirkel, cirka 12,5 cm i diameter och 1,5 cm tjock. Baka i 15 till 20 minuter, eller tills den är gyllenbrun och fin.
Placera först de skivade tomaterna på degen, strö över lite chiliflakes, lägg på vitlöksskivorna, rödlöken och rädisorna, salta och peppra, lägg sedan över den andra hälften av mozzarellaskivorna så att det täcker pizzan.
Baka i 10 minuter tills toppingen bubblar och osten har smält. Lägg på färsk oregano eller basilikablad och servera pizzan. Dela pizzan på två så äter ni 199 kcal var!