Bananpannkaka är en 5:2-favorit. Snabbt, smidigt, kalorisnålt och hur gott som helst! Själv äter jag den helst med en klick kvarg, naturell eller varför inte med en god smak? Det fiffiga med bananpannkakan är att den bara innehåller två ingredienser (ja, tre om man vill ha den grön också) och det går på två röda att steka upp den i pannan, utan fett så klart.
Hoppas du har haft en härlig början på sommaren och att fastedagarna går som smort, du får gärna dela med dig av vad just du äter under fastan!
Grönskimrande bananpannkaka 245 kcal
Kalorier 245kcal
Författare Lisa på 5-2dietenrecept.se
Ingredienser
- 50 g Banan
- 1 Ägg
- 1 tsk Vetegräspulver
Topping
- 50 g Lättkvarg
- 30 g Äpple
- 30 g Grapefrukt
- 5 g Solroskärnor
Instruktioner
- Det skulle vara enkelt, va? Enkelt ska det bli. Vispa ihop ägg, banan och vetegräspulver (valfritt), hetta upp en panna och i med smeten. Vänd när den stelnat på ovansidan. När pannkakan är klar toppar du med kvarg, grape, äpple och solroskärnor och det är färdigt att avnjuta!
Nutrition
Serving: 1portion | Kalorier: 245kcal