5:2 Bloggen

Så mycket bränner du vid olika aktivitet – kaloriförbrukning promenad

kaloriförbrukning promenad

Hur mycket kalorier förbrukar du egentligen när du utför olika aktiviteter?

Den frågan har många av er ställt till mig så jag tänkte bjuda på en användbar lista där du enkelt kollar upp hur mycket just du gör av med när du till exempel går en promenad, simmar eller bara diskar.
Din förbrukning beror på din ålder och hur mycket du väger. Ja, och så klart hur mycket du rör dig. Ju mer du väger desto mer förbrukar du. Exempelvis har en människa som väger 75 kg har en Kaloriförbrukning promenad i lugn takt 159kcal/30 min. 

Hur kan just jag ha användning av kaloriförbruknings listan?

Om du försöker att gå ner i vikt eller kontrollera din vikt. När du vet hur mycket kalorier du gör av med under dagen vet du också hur mycket du kan äta för att bli av med vikt eller behålla din nuvarande. Det kan också vara av värde att veta hur mycket du behöver röra dig för att bli av med en kanelbulle eller pizzabit .

Så mycket kalorier gör du av med under 30 minuter (även Kaloriförbrukning Promenad i lugn och raskt tempo)

kaloriförbrukning promenad

Vill du veta hur mycket just du har gjort av med på din aktivitet?

Aktivitetsarmbandet* gör det enklare att få en hälsosammare livsstil. Nu behöver du inte längre fundera på om du rör dig tillräckligt i vardagen! Med aktivitetsarmbandet får du information om din hälsa direkt i din smarta telefon.
aktivitetsarmband

  • Det smarta armbandet innehåller en stegräknarfunktion och en aktivitetsnivå mätning som registrerar ditt rörelsemönster.
  • Genom att koppla upp armbandet mot den den nedladdningsbara appen kan du se din dagliga kaloriförbrukning och om du når din optimala fysiskt aktivitet varje dag eller om du behöver röra på dig mer i vardagen.

Förutom aktivitetsmätningen får du även dessa funktioner med armbandet:

  • Kartlägger även rörelse under sömn samt sömnlängd.
  • Fungerar med både iOS (Apple Ipad och Iphone) och Android enheter (Samsung, HTC, Sony mfl.). 
  • En diskret och enkel klocka med alarmfunktion som väcker dig med en diskret vibration.

Beställ Aktivitetsarmbandet* via denna länk:

Aktivitetsarmbandet Activity Sensor AS80 från Beurer, 995 kr.

*Observera att länkarna ovan är affiliate länkar, så jag kommer att få en del av summan om du bestämmer dig för att göra ett köp via länkarna nedan (men utan någon extra kostnad för dig). Jag har erfarenhet av alla dessa produkter, jag rekommenderar dem för att de är bra och användbara, inte på grund av pengarna jag tjänar om du bestämmer dig för att köpa något. Vänligen köp inte någon av dessa produkter om du inte känner att du behöver dem eller att de kommer att hjälpa dig att nå dina mål med 5:2-Dieten.

Din kompletta allt-i-ett guide

- med över 100 unika 5:2-recept

Allt du behöver för att lyckas med 5:2 dieten smidigt förpackat i en PDF-fil att ha i nära till hands i paddan eller mobilen och som dessutom är utskiftsvänlig.

Allt du behöver för att lyckas med 5:2 dieten smidigt förpackat i en PDF-fil att ha i nära till hands i paddan eller mobilen och som dessutom är utskiftsvänlig.

Allt du behöver för att lyckas med 5:2 dieten smidigt förpackat i en PDF-fil att ha i nära till hands i paddan eller mobilen och som dessutom är utskiftsvänlig.

Gratis

Vill du komma igång med 5:2 Dieten?

Då är kom-igång-guiden perfekt för dig.

Guiden Består av Fem Veckobrev Fullproppade med Tips, Inspiration och Kaloriberäknade Recept. 

  • Mejlen är utformade för att hjälpa dig starta och skapa en ny hälsosam vana med hjälp av 5:2 dieten. 
  • Guiden är Gratis och du väljer själv om du bara vill ha guiden eller också prenumerera på 5-2 nyhetsbrevet. 
  • Sedan 2013 har över 10000 svenskar fått hjälp av guiden att komma igång med en ny livsstil. 

Vad väntar du på?

Ange Din Mejladress i Formuläret Nedan och få Första Kom Igång Brevet Redan Idag.

*Då vi värnar om din integritet behöver du också bekräfta att vi får skicka mejl till dig och att vi har fått rätt mailadress till dig. Därför behöva du även godkänna vår förfrågan via ett mail som kommer till din inkorg (kolla även din skräppost). Läs mer i vår integritetspolicy. 

Recept

Ramen 250 kcal
Ramensoppa med nudlar och grönkål
Till Receptet
Kikärtspannkaka från 47 kcal
Till Receptet