Bästa Dieten Resultat

- 5:2 är vinnardieten

5:2 blev bästa dieten i SVTs experiment i programserien Bästa Dieten. Här hittar du alla recept, menyer, scheman och exakt tillvägagångssätt för hur du också kan följa vinnardieten.

Bästa Dieten Resultat

- 5:2 är vinnardieten

5:2 blev bästa dieten i SVTs experiment i programserien Bästa Dieten. Här hittar du alla recept, menyer, scheman och exakt tillvägagångssätt för hur du också kan följa vinnardieten.

Schema

Två dagar i veckan fastar du. Måndag och torsdag brukar fungera bra för de flesta. Men du kan också anpassa till vad som passar just dig bäst. Se helst till att ha 1-3 dagar emellan fastedagarna, så håller du motivationen uppe.

Vågen är A och O

Kalorierna lika värdefulla som guld på fastedagarna. 

Så du vill varken att det ska bli mer eller mindre än exakt vad som anges i receptet. Då är vågen din bästa kompis!

Beurer-vågen här intill är min följeslagare sedan jag startade 5:2 och den fungerar lika bra fortfarande (det funkar självklart lika bra med en vanlig hushållsvåg). Det som skiljer vågen här bredvid mot en vanlig våg är att den har inbyggd kalorier för 950 vanligaste livsmedlen, vilket är super smidigt för 5:2 dieten.

Menyerna

De här två menyerna är perfekta för din första fastevecka och fungerar även jättebra hela första månaden. Efter det brukar man bli sugen på att variera sig, då finns massor av goda och enkla menyer i mina e-böcker, de kan du läsa mer om och provläsa här.

Föregående
Nästa

10% på mina
e-böcker till 30 nov

Mina e-böcker har sålt i över 5000 exemplar. Fyllda med tips, egna erfarenheter och hundratals recept blir de lätt din bästa vän på resan mot en ny livsstil.

Använd koden: 5-2VINNARE 
webshopen så erhåller du 10% rabatt.

Recepten

När du klickar in på menyerna här ovan hittar du recepten som hör till varje meny. Men här på sajten finns massor av recept att botanisera bland. Och e-böckerna finns ännu fler omtyckta recept. 

Tips och Inspiration

Allt du behöver veta och lite till om 5:2 och periodisk fasta hittar du är på 5-2dietenrecept.se. Ta dig gärna några minuter att klicka runt och lära känna sidan. Ni är flera miljoner svenskar som besökt min sajt de senaste åren och för varje mejl, kommentar och fråga jag får förbättrar jag sidan lite mer varje gång. Säg till om du saknar något, du med!

Tack för att du hittat hit!

Scroll to Top