5:2 Bloggen

Promenera mer med inspirerande tabell

promenera

Promenera mera

promenera

Du är duktig och håller igång med 5:2 dieten men du vet om att du borde promenera mer. Och egentligen tycker du det är härligt när du väl är ute men det kan ju vara så svårt att komma ut. Och när våren står för dörren finns det alla skäl att gå ut och möta vårtecknen med raska steg!
Med promenader och som med allting annat går det mycket lättare med ett mål och en plan på hur du ska fullfölja det. Därför får du här fina tabeller som du kan skriva ut och sätta upp på kylskåpsdörren för att göra det extra enkelt och kul för dig att komma ut och gå.
Det finns 3 olika tabeller att välja mellan för att just du ska hitta en som passar dina mål. Du skriver själv i vilken veckodag du går och hur länge, antingen skriver du i förväg eller efter att du väl gjort det. Sätt den på kylskåpet och bocka av!
Tabellerna hittar du att ladda ner genom att klicka på länken nedan:
Promenera mera klicka här för att ladda ner

Bli piggare, friskare och gladare med promenader

Forskning visar att promenader är en supergrej både för kroppen, knoppen och känslorna.
Läs mer om hur mycket kalorier du förbränner genom att promenera eller träna i det här inlägget om ”kaloriförbrukning promenad”.
Eller vill du vet hur mycket just du rör dig i vardagen?

Aktivitetsarmbandet: Hjälper Dig att Skapa en Hälsosammare Vardag.

  • Genom att koppla upp armbandet mot den den nedladdningsbara appen kan du se din dagliga kaloriförbrukning och om du når din optimala fysiskt aktivitet varje dag eller om du behöver röra på dig mer i vardagen.

Läs mer om aktivitetsarmbandet hos svenskhälsokost här:
aktivitetsarmbandet

Aktivitetsarmbandet Activity Sensor AS80 från Beurer*

*Länkarna ovan är affiliate länkar, så jag kommer att få en del av summan om du bestämmer dig för att göra ett köp via länkarna nedan (men utan någon extra kostnad för dig). Jag har erfarenhet av alla dessa produkter, jag rekommenderar dem för att de är bra och användbara, inte på grund av pengarna jag tjänar om du bestämmer dig för att köpa något. Vänligen köp inte någon av dessa produkter om du inte känner att du behöver dem eller att de kommer att hjälpa dig att nå dina mål med 5:2-Dieten.

Populärt
Innehåll

Lisas tips till att komma igång med 5:2 dieten i 5 enkla steg

Kaloritabellen – Se vad hur många kcal livsmedel innehåller

Fasta med smoothiebowl – 199 kcal

Kategorier

Recept

Ramen 250 kcal
Ramensoppa med nudlar och grönkål
Till Receptet
Kikärtspannkaka från 47 kcal
Till Receptet
Scroll to Top