5:2 Bloggen

Bönpasta – Nyttigt och Kalorisnålt

bönpasta

bön pasta

Hej 5-2are! Äntligen är våren på gång igen, hoppas det går bra att fasta och att du ser resultat. Jag vill passa på att tipsa om en ny produkt som jag upptäckt och blivit helt förälskad i:

Soja Bönpasta:

Det smakar nästan som vanliga pasta, men det är mycket hälsosammare och kalorisnålare. Den är proppfull med proteiner så den mättar verkligen bra. Här har jag suttit ihop ett recept med havregrädde för att få ner kalori mängden. Hoppas du också gillar det, finns att hitta på ICA eller att beställa via nätet (se nedan).
*Svenskhälsokost.se säljer en variant på soja bön pasta som du hittar här, om du köper via denna länk för jag en del av köpet: Sojabönspasta Svenskhälsokost.se

Sojabönspasta med gröna grönsaker

Ingredients

  • 50 gram sojabönor 162 kcal
  • 50 gram oatly iFraiche 87 kcal
  • 50 gram broccoli 17 kcal
  • 50 gram haricot vert 15 kcal
  • 1/2 tsk chili flakes

Instructions

  1. Sätt på vattenkokaren.
  2. Wooka grönsakerna i en nonstickpanna tills de fått lite färg.
  3. Koka soja bönorna enligt förpackningen.
  4. När de är klara hälla av vattnet och blanda ihop de med grönsakerna, oatlyn. Pressa i en vitlöksklyfta och ha på lite chili flakes och salt.
  5. Servera!

Nutrition Facts

Serving Size 1

Amount Per Serving

Calories 281

% Daily Value

* Percent Daily Values are based on a 2,000 calorie diet. Your daily values may be higher or lower depending on your calorie needs.

Här hittar du smarta 5-2 verktyg.

*Observera att vissa av länkarna ovan är affiliate länkar, så jag kommer att få en del av summan om du bestämmer dig för att göra ett köp via länkarna nedan (men utan någon extra kostnad för dig). Jag har erfarenhet av alla dessa produkter, jag rekommenderar dem för att de är bra och användbara, inte på grund av pengarna jag tjänar om du bestämmer dig för att köpa något. Vänligen köp inte någon av dessa produkter om du inte känner att du behöver dem eller att de kommer att hjälpa dig att nå dina mål med 5:2-Dieten.

Populärt
Innehåll

Lisas tips till att komma igång med 5:2 dieten i 5 enkla steg

Kaloritabellen – Se vad hur många kcal livsmedel innehåller

Fasta med smoothiebowl – 199 kcal

Kategorier

Recept

Ramen 250 kcal
Ramensoppa med nudlar och grönkål
Till Receptet
Kikärtspannkaka från 47 kcal
Till Receptet
Scroll to Top