5:2 Bloggen

Grönskimrande bananpannkaka

bananpannkaka

Bananpannkaka är en 5:2-favorit. Snabbt, smidigt, kalorisnålt och hur gott som helst! Själv äter jag den helst med en klick kvarg, naturell eller varför inte med en god smak? Det fiffiga med bananpannkakan är att den bara innehåller två ingredienser (ja, tre om man vill ha den grön också) och det går på två röda att steka upp den i pannan, utan fett så klart.
Hoppas du har haft en härlig början på sommaren och att fastedagarna går som smort, du får gärna dela med dig av vad just du äter under fastan!

Grönskimrande bananpannkaka 245 kcal

Ingredients

50 g banan1 ägg1 tsk vetegräspulver (valfritt men nyttigt och vackert)Topping50 g Lättkvarg30 g Äpple30 g Grapefrukt5 g Solroskärnor

Instructions

Det skulle vara enkelt, va? Enkelt ska det bli. Vispa ihop ägg, banan och vetegräspulver (valfritt), hetta upp en panna och i med smeten. Vänd när den stelnat på ovansidan. När pannkakan är klar toppar du med kvarg, grape, äpple och solroskärnor och det är färdigt att avnjuta!

Nutrition Facts

Serving Size 1 portion

Amount Per Serving

Calories 245

% Daily Value

* Percent Daily Values are based on a 2,000 calorie diet. Your daily values may be higher or lower depending on your calorie needs.

Populärt
Innehåll

Lisas tips till att komma igång med 5:2 dieten i 5 enkla steg

Kaloritabellen – Se vad hur många kcal livsmedel innehåller

Fasta med smoothiebowl – 199 kcal

Kategorier

Recept

Ramen 250 kcal
Ramensoppa med nudlar och grönkål
Till Receptet
Kikärtspannkaka från 47 kcal
Till Receptet
Scroll to Top